pausethenplay.blogg.se

Idag är ingen bra dag

Kategori:

Borttappat busskort, skoskav, tandvärk, u name it. Idag är ingen bra dag. Planerade dock en eventuell resa med några av tjejerna i klassen, kan bli spännande! 

In the morning I'll be with you

Kategori:

I måndags trodde jag att jag var frisk, så jag gick till praktiken. Fyra timmar senare hade jag feber igen och trodde jag skulle kräkas. Varför? För att mitt helvete till visdomstand har börjat göra ont. Och när jag säger ont menar jag asont. Och det suger. Men det kommer att opereras bort, när vet jag dock inte.

Eftersom att jag inte klarar av att vara instängd hemma så var jag i alla fall på dansen igår, och det var skönt. Äntligen. Vad jag vore utan den, det vill jag inte ens tänka på.

Katastrof

Kategori:

Min icke så händelserika dag gick över i en händelserik kväll. Lånade bilen, åkte och handlade, åkte hem, skulle åka till mamma, men körde i diket. Hoppsan. Har aldrig någonsin varit så rädd. Fick sladd på bilen och helt plötsligt var jag inte längre på vägen, det var hemskt. Sen var jag fast där tills två snälla passerande människor lyckades dra upp bilen ur diket, och det är jag hemskt tacksam för!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan med en något gnällig schäfer. Men hon har i alla fall lugnat ner sig efter chocken i trapphuset, tänk att det måste vara trappor till en lägenhet, de är ju så oerhört läskiga enligt henne... Modig schäfer det där. Nu ska vi försöka sova lite, misstänker att hon kommer vilja gå ut imornbitti...

you make me feel like

Kategori: Allmänt

Är inne på mig sjätte dag hemma, lägenheten börjar kännas som ett fängelse. Snart måste jag ut härifrån, innan jag får panik. Är dock feberfri, och det är skönt. Att hosta tills man får kväljningar, det är inte skönt däremot. Har gått med på att vara hundvakt ikväll, så senare får jag besök av en stor schäfer, i min lilla lägenhet... Och jag får ju faktiskt låna bilen som betalning, så jag och denna schäfer kanske åker bil i natt. För jag älskar att åka bil på natten, det är så fridfullt. 

Trots att jag är rastlös, och lite irriterad för att jag är så trött på att min kropp inte lyder mig, så känner jag mig tillfreds. Allting känns bra nu. Du har det bra, jag har det bra. Och det är det som räknas. 
 
 


nu är du och du borta, bara du finns kvar

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen. Död. Nej men näst intill, har gått och blivit jättesjuk. Vaknade i söndags och var stelopererad i ryggen, kunde knappt röra mig. Nu är den dock mycket bättre, men istället har jag fått feber, halsont och hosta. Det tackar man för. 

Har kollat igenom en massa gamla bilder, från mina två förra telefoner. Kollar på bilderna, ser en tjej med brunt, axellångt hår, tänker "inte fan är det där jag". Men det var det. Har även raderat massa gammalt, bilder, konversationer, saker som ändå är borta, så det är lika bra att ta bort det, utplåna det. Så nu finns bara det fina kvar, bara du. 

 

Thinkin bout you

Kategori:

Spenderar mina dagar plaskandes i en bassäng med massa simskoleungar, ytterst lärorikt... Har i alla fall kommit igång med träningen ordentligt, kör ungefär två pass om dagen nästan varje dag. Träningsvärken är konstant, men det är skönt. Nästan varenda lediga stund jag har spenderar jag med en utav dom finaste människorna som finns i min omgivning. Tack för att du gör mig så glad, fina du.

Stället jag kallar hemma

Kategori: Allmänt

Är glad ikväll. Det är fredag och första veckan på praktiken är äntligen avklarad, bara 5 left to go... Visst har vi fått tränat en del, och idag bubblade vi även en stund. Men simskolorna är inte det roligaste jag varit med om. 
 
Anledningen till att jag är glad, förutom att det är helg, är för att danstjejerna har varit hos mig ikväll. Fina tjejer det där! Helt sjukt hur jag har längtat tillbaka till dansen. Att gå den långa vägen till dansskolan, att se Annas bil utanför, att komma in innanför hissen och veta att det är alltid någon av oss där. Att vara hemma. Bästa jävla NDC alltså!

My fucking problem? Well that would be you

Kategori:

Första dagen på praktiken avklarad, och det gick bra. Var sjukt förvirrad när klockan ringde imorse dock, undrade vad fan det var som lät. Blev sen skrämd från vettet av en katt och tog ut alla mina aggressioner på östgötatrafiken, kom i alla fall precis i tid när klockan slog 08.00. Hade sedan en bra dag, tränade och hade mig med Julia.

Imorn är jag ledig men klockan ringer ändå 03.45 ungefär, jävla jobb... Sååå det är bäst att jag somnar typ, nu.

Slut på det roliga

Kategori: Allmänt

Och så var jullovet slut. Eller det är det inte egentligen, eftersom att jag har studiedag imorgon, men det är det inte en jäkel som talat om för mig. Därför ska jag till praktiken imorn i alla fall och hoppas på att jag får ledigt en annan dag istället. 

Jullovet har varit bra. Har dock inte gjort något speciellt, mer än sovit och vänt på dygnet. Eller ja, jag har självklart firat jul och nyår. Och myst, massor. Med vänner, familj, och min kompis. Men nu är det slut på det roliga.

Jag på julafton


Ett nytt försök

Kategori: Allmänt

Gör det här, igen. Har haft vanliga bloggar, min träningsblogg, men inget fungerar. Så startade den här, en vardagsblogg, typ. Har den för min egna skull, för att kunna skriva, för att kunna se tillbaka. Men om någon mot förmodan nu skulle hitta hit, så hej och välkommen. 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.