pausethenplay.blogg.se

Sen fick jag nog

Kategori:

Hur mycket jag än älskar min lägenhet och att bo ensam, så går den mig ibland på nerverna. Idag är en sån dag. Så jag gick hemifrån. Såg massa människor med hund, tänkte "om jag ändå hade en hund". Men nej, så jag fick gå ensam. Hamnade tillslut i skogen, tänkte att jag ville se den innan solen gick ner, och det gjorde jag. Satt på ett berg, i solen och lyssnade på musik. Andades in någon annat än luften i min lägenhet.

I'm sorry, but I won't

Kategori:

Jag som var så säker

Kategori:

Utgång igår trots sjukdom, fest på k7 med några fina tjejer. Och det var kul! Var dock tvungen att dra hem ganska tidigt eftersom jag kände att min kropp gav upp... Idag är jag hos pappa och gosar, snart blir det tacos i massor!

Sick and tired

Kategori:

Just precis så. Sjuk och trött. Efter tre veckors sjukdom känner jag mig helt utsliten. Mina lungor värker så att jag är livrädd att bryta något så fort jag hostar. Ligger atm i soffan och kollar på trassel och försöker skriva ett skolarbete, det är ungefär vad jag känner att jag klarar av för tillfället. 

Adidas x 7

Kategori:

När vi var i Polen införskaffade jag tre nya adidaspåsar. Och jag älskar dom. Har nu sju stycken (haha ja jag vet att det börjar gå till en överdrift). Älskar den orangea... Men självklar är det den svarta jag använder mest, därför har jag två haha. Har dock sjuka cravings på en neongul... Men det finns såklart inte!

My blue adidas

Kategori:

Lala, la la la

Kategori:

Åkte in för en mysig lunch på paus med några av mina tjejer idag. Två timmar, tre glas cola och några mackor med havssalt senare gick vi därifrån och provade bikinis. Det var gos, jag tycker om er så mycket tjejer

Vallentuna 16/3

Kategori:

I helgen var jag på min andra tävling för det här året, regionstävling i både hiphop och disco. För en gångs skull åkte jag faktiskt hem med ganska skapliga resultat! Jag och Jonna startade i parhiphop för andra gången och kom tvåa och vår hiphopgrupp kom etta! I discosingel slutade jag som fyra, vilket jag i och för sig är nöjd med, men hade vi varit en till hade jag fått en prick... Startade även i discogrupp för första gången, bästa turbulence!

Warsaw, Poland

Kategori:

Fem nervösa tjejer åkte till Warszawa i Polen för ett projektarbete, och vilken resa det blev! Även om den inte blev riktigt som vi tänkt oss. Lite otäckt att komma till en stad man tror ska vara nästan i klass med Stockholm, så är alla hus nerklottrade och har galler för fönstren... Men det var en upplevelse! Och dessa slovski! (haha) 60kr för en finmiddag, 28kr för en McDonalds meny, 6kr för en påse chips!!!! Vi bodde sjukt fint i en sjukt stor lägenhet med fönster från golv till tak, två badrum med badkar och tvättmaskin, fina sovrum och ett toppenkök! Trots språksvårigheter då alla polska jävlar inte kunde prata engelska lyckades vi ta oss fram och tillbaka genom staden med spårvagn, och vi besökte även både nike och adidasstore! 

Mar. 11, 2013

Kategori:

Efter en hektisk helg har jag äntligen landat hemma i min kära lägenhet igen. Gick upp innan man brukar gå hem från puls i lördags natt, satte mig på en buss och lyckades sova några timmar ihopkurad på sätet. Vaknade och tävlade i cirka åtta timmar, utan några direkt strålande resultat. Kom hem och slocknade dödstrött i famnen på världens bästa kille, har nog lov att säga så nu när vi kommit fram till att han varken är min kompis eller bror. Att han är min bara, så som jag är hans. Nu ligger jag ensam i sängen och hostar så att jag snart tror att lungorna hänger med ut, livet äger.

Well hello my name is loca

Kategori:

Ligger hemma hos Anna och ska snart försöka sova. Men inte blir det mycket sömn inte, ska nämligen upp vid ungefär två igen. Vid tre åker vi mot Söderhamn för årets första rikstävling i hiphop. Är så sjukt jävla apnervös, vi har gjort om vår grupp och jag och Jonna ska köra par för första gången. Men samtidigt är jag ganska taggad, bästa ndc!

You're just a small bump

Kategori: