pausethenplay.blogg.se

Lookin' so crazy

Kategori: Allmänt

Lekte massor i fotostudion idag på estetiska verksamheten, seriöst bästa lektionen. Gestaltade olika sporter, nedan ser ni ett smakprov på dans och basket haha. 
 

Kanske var det tur

Kategori:

Hade den svettigaste träningen på länge igår, röv, rygg och tuttsvett var bara förnamnet (fan vad äckligt). Efter det mös jag med några av torpartjejerna långt ut på natten, att dessa onsdagar snart är ett minne blott gör mig så ledsen. Ljuva, dumma, underbara, hemska studenten.

Hade tänkt sola solarium idag, men istället fick mina grannar nöjet att se mig fläka ut mig på balkongen istället. Inte för att det gav mig speciellt mycket, men ändå. Ska ju ändå stå i bara magtröja i mässhallen på lördag, kan ju kännas bra att gjort ett försök till att vara något annat än blek!

Fucking krigare

Kategori:

I måndags hade jag en av mina jobbigare dagar (haha jobbigare). Gick nämligen upp innan sex och började jobba 06.50, fick sen övertid till 20.00, men fick gå hem 19.00. Trött, hungrig och jävligt ont i fötterna efter tolv timmar och i huvudet snurrade bara ord som M05 005 A2... Fucking krigare lo

I got that power

Kategori:

Två redovisningar gjorda och en enorm tyngd borta från mina axlar, skönt! Ser nu fram emot en lugn tävlingsfri helg.

Stay so cool, i'm chilli

Kategori:

Är glad, trots att allt går i ett och jag knappt hinner andas. Har hitills i veckan förutom skolan hunnit med en läkemedelsutbildning, massa dans och lite mys. Ser dock ut som att jag är ledig imorn, vilket kan behövas. Har i och för sig en del plugg... Men efter fredag bör jag nog kunna andas ut lite!

Your ass so fat it brings tears to my eyes

Kategori:

Har haft en sjukt händelserik dag. Den började klockan sex imorse då jag allt för trött stressade iväg till samlingen inne i stan. Sen dess har jag tävlat hela dagen i Eskilstuna, med resultat som jag faktiskt är nöjd över! I singel var vi 40 stycken startande i min klass och jag kom trea och fick en prick, vilket innebär att jag nu har två och gått upp en klass, och fick även en jättefin discobolls-pokal. Det andra som är värt att nämna är att jag och Jonna kom till final i par och tog vår andra prick och gick upp en klass! Efter tävlingen blev det ingen lugn och ro, vi åkte direkt till flygeln för att uppträda på en vårbal. Nu får jag äntligen snart sova, och det ska bli så jävla skönt. 

65 dagar

Kategori:

Äntligen äntligen äntligen har även våra studentmössor kommit, wie! Ser ut som en kapten i den dock, men skitsamma! Det absolut bästa med den är brodyren inuti som står för världens bästa tjejer!

Kommer in till den

Kategori:

Hade en värd utgång med några av världens bästa tjejer på Hugos igår. Fick sedan vinglig skjuts på en pakethållare till ljura, och där somnade jag med världens bästa kille.

I got faith in You and I

Kategori:

Dansade för första gången på väldigt länge igår, och det var så skönt. Är dock inte helt frisk så fick välja bort discon med Daniel och bara gå på hiphopen med Robban, men det var långa vägar bättre än inget!